avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport si cond auto ca pfa ,ii caen 4941

as vrea sa-mi fac o pfa sau II caen 4941 si as vrea sa stiu daca pot fi in acelasi timp coordonator de transport si cond auto
Cel mai recent răspuns: berasiov , utilizator 10:08, 15 Iulie 2011
a-ti primit raspuns la intrebarea dvs ? aceeasi problema as vrea si eu sa clarific.daca aflati ceva v-as ruga daca se poate sa ma sunati la 0723400587

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport si cond auto ca pfa ,ii caen 4941 berasiov berasiov pot sa fiu in acelasi tim[p coordonator de transport si conducator auto cod caen 4941 (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Transport duba 3.5 t carmen-ioana carmen-ioana Bună.am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva Intenționez să cumpăr o duba de 3.5 tone pe care sa o bag la o casă de expediții.inafara de un srl ... (vezi toată discuția)