avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum se face inscrierea in lista operatorilor economici ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum se face inscrierea in lista operatorilor economici afm

Buna ziua!

operatorii economici care introduc pe piata nationala produse comercializate ambalate sau ambalaje au obligatia de a se inscrie in lista operatorilor economici publicata pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu"
As dori sa stiu cum se procedeaza cu inscrierea, care sunt pasii necesari?

Alte discuții în legătură

Inregistare afm 2015P 2015P Conform Legi 249/2015 Art. 16 ali. 6 Operatorii economici care achiziţionează direct produse ambalate şi/sau ambalaje de la operatorii economici ... (vezi toată discuția)
Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)
Legea 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje 2015P 2015P Lucrez intr-o companie nationala, cu activitate in industia chimica. Am separat ca, in urma aparitiei legi 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ... (vezi toată discuția)