avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuzuri ale functionarilor de la cartea funciara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuzuri ale functionarilor de la cartea funciara

In cazul in care s-a comis un abuz de catre un functionar al "cartii funciare" (nu stiu denumirea exacta a institutiei) sau sunt nemultumit de serviciile prestate, cui ma pot adresa pentru verificare si control?
Cel mai recent răspuns: dgc , utilizator 18:29, 23 Iulie 2008
Directorului general al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara
Multumesc!
Sper sa pot rezolva, iar daca nu... revin cu intrebari:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua! cum pot sa aflu daca unul din imobilele supuse succesiuni a fost instrainat? mentionez faptul ca bunicul meu este unul din succesorii defunctei ... (vezi toată discuția)
Succesiune titlul proprietate intabulat carte funciara rusluiza11 rusluiza11 sa facut succesiunea pe titlul de proprietate sa intabulat carte funciara dar numarul top este gresit si suprafata este mai mica conform procesului verbal sa ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie proces verbal de punere in posesie cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Am mostenit un teren (in indiviziune cu alti mostenitori) pentru care exista titlul de proprietate insa procesul verbal de punere in posesie e ... (vezi toată discuția)