avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

buna ziua! cum pot sa aflu daca unul din imobilele supuse succesiuni a fost instrainat? mentionez faptul ca bunicul meu este unul din succesorii defunctei mele bunici ......el spune ca a vandut cealalta casa unuia din fii(unchiul meu)..eu sunt mostenitoarea tatalui meu decedat. ......cum pot sa aflu: daca ...cum?.....cand? a fost instrainat acel imobil. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Arhire , Avocat 11:13, 14 Ianuarie 2013
consultând la sală, Cartea Funciară de la Oficiul Judeţean de Cadastru.Când aflaţi ceea ce vă interesează, puteţi solicita o copie xerox "cf. cu originalul" contra unei minuscule taxe de copiere+ştampila cu semnătura funcţionarului în drept al C.F.
La Oficiul de cadastru si Publicitate imobiliara puteti afla despre ce va intereseaza. Trebuia sa va prezentati insa cu un minim de informatii, respectiv cel putin adresa exacta a imobilului, daca acesta a mai fost sau nu inscris in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine figureaza ca proprietar al unui apartament? allyalina allyalina va rog mult daca poate cineva sa ma indrume unde ma pot adresa daca vreau sa aflu cine e proprietarul unui apartament pe care l a detinut tatal meu inainte de ... (vezi toată discuția)