avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cat dureaza un virament?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cat dureaza un virament?

Cat dureaza un virament: de la trezoreria unei primarii din alt judet - la trezoreria din jud. unde am firma; de la trezorerie - la banca unde voi deschide contul(nu m-am hotarat la ce banca voi deschide contul).

Alte discuții în legătură

Incasare din trezorerie a unor bani virati de o primarie nigerart nigerart Primaria dintr-un alt judet imi vireaza o suma de bani, prin Trezorerie.Firma mea, SRL deschide cont in Trezoreria unde are sediul. Intrebarea mea este: Pot ... (vezi toată discuția)
Virat contributie pensie pfa in cont gresit? echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o intrebare la decembrie 2012 am achitat prin OP plata contributie la pensie pentru sept-decembrie 2012, doar ca am gresit contul in care ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)