avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalitate de angajare excluzand contract de prestari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalitate de angajare excluzand contract de prestari servicii si contract individual de munca

cum pot sa colaborez cu o clinica,ca si formula de angajare,daca am deja contract individual de munca la stat .Ei mi-au propus sa imi fac o firma si sa facem un contract de prestari servicii,dar eu nu doresc sa imi infiintez nici o firma,pt ca sunt costuri suplimentare neacoperite.Alta varianta exista?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ioanaann , utilizator 07:30, 15 Iunie 2011
dupa noul cod al muncii, zilier...:thumbup:
Eu cred ca au propus un PFA nu o firma. Costurile sunt minime, 21.5% din venit (16% impozit, 5.5% sanatate) avand in vedere ca exista si un contract de munca pe care se plateste contributia la pensii; mai putin de 21.5% nu se poate decat la gri / negru.
Ar mai fi conventia civila, taxele sunt tot acolo si probabil nu ar fi atata birocratie / alergatura
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
Popu, utilizator
Multumesc domnului Popu!Foarte la obiect,exact .Ce presupune conventia civila de fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributii obligatorii denisa2011 denisa2011 buna ziua, sincer nu prea inteleg ce contributii trebuie sa pleteasca un PFI sau un PFA, va rog mult sa ma lamuriti si pe mine: in primul rand 16% din profit, ... (vezi toată discuția)
Caut o forma legala pentru a presta servicii inglt inglt Buna ziua, sunt proaspat absolvent al unei facultati tehnice si in incercarea de a-mi gasi ceva de facut am intalnit un domn care mi-a propus sa lucrez pentru ... (vezi toată discuția)
Conventia civila say say Buna ziua As dori sa aflu mai multe detalii despre conventiile civile de prestari servicii si contractele de prestari de servicii - munca, legislatie, cum ... (vezi toată discuția)