avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut o forma legala pentru a presta servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut o forma legala pentru a presta servicii

Buna ziua,
sunt proaspat absolvent al unei facultati tehnice si in incercarea de a-mi gasi ceva de facut am intalnit un domn care mi-a propus sa lucrez pentru firma lui ( firma mica, cu sediu in aparatamentul lui, si maxim un angajat in afara de el). Initial am gandit o forma de plata "la negru", dar pentru ca mi-a zis din start ca prima transa de bani o sa o primesc abia peste 35zile, am vrut sa stiu ca nu lucrez degeaba.
Voi lucra aproximativ 2 luni. Serviciile prestate sunt de proiectare civila.

1. Contractul de colaborare ca persoana fizica neautorizata este o varianta? Daca da, as vrea cateva detalii / link-uri unde sa ma documentez.
2. Care este forma legala care implica cele mai mici costuri din partea mea, forma in care imi pot desfasura activitatea?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stelach , utilizator 16:50, 4 Aprilie 2013
PFA activitati economice, si un contract de prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract andrale andrale Sunt absolvent al unei facultati. Am lucrat doua luni la o firma de consultanta .Firma avea un contract prestari servicii cu ucrat la acest contract. Acum,mi ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in functionar public ioana_yna ioana_yna buna ziua de aproximativ un an de zile lucrez ca pfa pentru o primarie fiind absolventa de facultate silvicultura şi absolventa a unui curs agricol si postul ... (vezi toată discuția)
Modalitate de angajare excluzand contract de prestari servicii si contract individual de munca ioanaann ioanaann cum pot sa colaborez cu o clinica,ca si formula de angajare,daca am deja contract individual de munca la stat .Ei mi-au propus sa imi fac o firma si sa facem ... (vezi toată discuția)