avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract

Sunt absolvent al unei facultati. Am lucrat doua luni la o firma de consultanta .Firma avea un contract prestari servicii cu ucrat la acest contract. Acum,mi se spune ca nu mai sunt bani si ca au nevoie de mine dar sa inchei contract !? n-am inteles,cred ca de colaborare eu,direct cu institutia, Nu sunt persoana autorizata am doar o diploma de licenta,domeniu-drept.Nu mi-au placut contractele in facultate dar iata ca ma lovesc de ele.Mi-e rusine sa-i intreb pe cei de acolo. Se poate,este bun un contract de colaborare? Am voie?Dar cu cartea de munca ce fac?
Cel mai recent răspuns: andrale , utilizator 19:03, 26 August 2010
ce fel de contract v-au propus? conventie civila? contract de munca pe perioada determinata?
conventie civila dupa cate am inteles. Mai se poate si altceva inafara de contract de munca , conventie civila,si prestari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternative la cartea de munca Andra07 Andra07 Buna seara, Am o firma de web design. Pana acum m-am descurcat f. bine impreuna cu cei doi asociati ai mei, dar volumul de munca s-a marit foarte mult si ... (vezi toată discuția)
Pf-conventii civile divele divele Persoana ficiza doresc sa inchei un contract civil cu o institutie bugetara. Eu trebuie sa fiu inregistrat la finante ca persoana fizica autorizata in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ii Kellynda Kellynda La o II cu domeniul de activitate prestari servicii (activitati de secretariat, traduceri, intocmiri acte) am inteles ca nu pot incheia si asigurari pe langa ... (vezi toată discuția)