avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PF-Conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PF-Conventii civile

Persoana ficiza doresc sa inchei un contract civil cu o institutie bugetara.
Eu trebuie sa fiu inregistrat la finante ca persoana fizica autorizata in domeniul in care urmeaza sa-mi desfasor activitatea?
Nu este suficienta diploma de studii care-mi da dreptul sa desfasor acea activitate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:46, 28 Mai 2010
In cadrul institutiei in care lucrez,institutie publica, avem o persoana,absolventa de stiinte economice ,care dat fiind ca posturile sunt blocate,are contract de prestari servicii fara a avea calitatea de PFA...Si asta se intampla cam de doi ani.Acum suntem sau nu in legalitate,cine Dumnezeu mai stie!!!
Intrati pe:
contractdemunca.avocatnet.ro /
si veti gasi multe puncte de vedere ale drd. Ana Cioriciu Stafanescu, in legatura cu conventiile civile de prestari servicii, unde si cum se folosesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)
Contract andrale andrale Sunt absolvent al unei facultati. Am lucrat doua luni la o firma de consultanta .Firma avea un contract prestari servicii cu ucrat la acest contract. Acum,mi ... (vezi toată discuția)
Conventie ciivila de prestari servicii anca_popescu anca_popescu Se poate realiza o conventie ciliva de prestari servicii intre Pfa si o persoana fizica sau intre II si o persoana fizica? (vezi toată discuția)