avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sediu social si profesional
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sediu social si profesional

Pentru infintare PFA , magazin de haine second hand am spatiu inchiriat , ca sediu profesional - este necesar si sediu social -adresa de domiciliu- pentru asta e nevoie de acordul sotiei legalizat la notar cum am citit pe forum ?Sau sediul social si profesional pot fi amandoua in spatiul inchiriat?
Cel mai recent răspuns: valiungur , utilizator 13:14, 14 Iunie 2011
pentru infiintarea PFA trebuie sa declarati doar sediul social. Acesta poate fi in spatiul inchiriat unde urmeaza sa va desfasurati activitatea dar trebuie sa fiti atent ca la incetarea contractului va trebui sa faceti alte formalitati pentru inregistrarea unui alt sediu social...
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere second hand Apostol27 Apostol27 Îmi poate spune cineva va rog, de ce acte am nevoie sa vad haine second hand, spațiul fiind al meu...? (vezi toată discuția)
Lamuriri infiintare intreprindere individuala: calificare, sediu, obligatii fiscale ContSters113082 ContSters113082 As dori sa deschid o II cu activitate de comercializare haine second hand si as vrea sa stiu urmatoarele: 1. daca am lucrat 15 luni ca agent de vanzari e ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa-coafor AdryanCalin AdryanCalin sediul social este acelasi cu sediul profesional? Vreau sa deschid un coafor,sediul social o sa fie acasa ptr ca sunt propietar.Voi inchiria un spatiu in care ... (vezi toată discuția)