Va infintati la registrul comertului un srl cu sediul social inregistrat la adresa de domiciliu din buletin (in baza unui contract de comodat pentru o camera) si ca punct de lucru, la adresa acelui spatiu (in baza unui contract de comodat pentru spatiul in care va amenajati magazinul). Veti obtine astfel de la registrul comertului un certificat constatator dupa care faceti copie si o dati firmei de unde cumparati casa de marcat. Si de la primarie va trebui sa obtineti apoi aviz de functionare.
Deci numai dupa ce ati inregistrat firma la registrul comertului incepeti sa faceti achizitii de materiale cu factura pe firma pentru a va amenaja spatiul magazinului dar si achizitii de marfa cu factura pe firma pentru vanzare.
Daca doriti, in loc de srl, urmand aceeasi procedura va puteti infiinta o intreprindere individuala.
Infiintare firma
Andreyene
Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)