avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie amenda rutiera
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie amenda rutiera

Salut,

Am primit o somatie care ma avertizeaza daca in termen de 15 zile nu platesc o amenda rutiera sa va trece la executare silita.
Nu am de gand sa platesc acum amenda de 240 de lei, care am primit-o pe nedrept. Sunt constient ca va trebui sa o platesc intr-un final, insa vreau sa trag cat mai mult de timp.
Intrebarea este urmatoarea: Vor trebui platite si alte taxe daca nu achit suma respectiva in 15 zile?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dandinu , utilizator 15:52, 16 Iunie 2011
poate cineva sa-mi dea un raspuns, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata amenzi rutiere eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda virgil82 virgil82 va salut acum un an de zile pe 17 06 2009 am primit amenda ratb pe linia 335 parca...in fine PV nu l-am semnat , dupa 15 zile vine acasa toate bune si ... (vezi toată discuția)