avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionarii publici, criterii si obiective de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionarii publici, criterii si obiective de performanta

Buna ziua,

Pentru anul 2010, evaluarea functionarilor publici se va face conform HG nr. 611/2008?

Fisele de post ale functionarilor se vor modifica pentru a fi trecute obiectivele si crieteriile de performanta ......sau acestea se modifica doar la personalul contractual angajat cu contract individual de munca?

In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 14:21, 14 Iunie 2011
evaluarea functionarilor publici, se va realiza dupa procedura prevazuta in HG nr. 611/2008. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in cazul personalului contractual al unei institutii de stat subordonat primariei care este modelul cadru de ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici pot promova daca au fise de evaluare doar pe cateva luni/an (cazul unei persoane care s-a intors din cic)? irinuca05 irinuca05 Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are ... (vezi toată discuția)
Functionar public ....arhivar? firuta firuta Lucrez intr-o casa de asigurari de sanatate. in anul 2008 am ocupat un post de functionar public la serviciul contabilitate. In data de 15 februarie am ... (vezi toată discuția)