avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Ma intereseaza daca trebuie sa platesc pensie alimentara si pe perioada masteratului, daca beneficiarul a obtinut licenta si nu urmeaza alte forme de invatamant superior
Cel mai recent răspuns: laurentiuonu , utilizator 21:56, 24 Iulie 2008
Daca beneficiarul pensiei urmeaza cursurile de masterat, i se datoreaza pensia de intretinere, dar nu mai mult de implinirea varstei de 26 de ani.
Daca nu lucraza, da , pana la implinirea varstei de 26 ani.
Multumesc pentru raspuns. Tottusi in sentinta pe care o am e specificata varsta de 25 de ani. Schimbarea e recenta?
nu este o scimbare recenta. Corect este pana la 25 de ani
Corect este pana la implinirea varstei de 26 ani se primetse pensie de intretinere daca copilul isi continua studiile. :)

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Alina Theodora Alina Theodora Buna seara! Parintii mei sunt divortati si eu beneficiez de o pensie de intretinere de la tata. Sunt inca studenta, anul acesta termin facultatea si voi avea ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara i.iulian20 i.iulian20 BUNA ZIUA! Am un prieten care plateste pensie alimentara si are o hotarare de divortin in care este specificata plata pensiei pana la majorat.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)