avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card bancar

buna ,am avut un card la Banca [editat] pe care imi era virat salariul .am plecat de la firma si nu am mai folosit cardul .dupa 4 ani am vrut sa scot rate de la o alta banca si m-au gasit cu acest card ca trebuie sa platesc 500 lei noi si nu stiu pt ce ?nu am primit nici o somatie ca imi expira cardul sau ca am de plata .repet cardul nu l-am mai folosit .sunt obligata sa achit suma aceasta enorma ??va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajuti-ma anamariamario anamariamario buna seara.ma numesc ana maria pitulice si as dori sa ma ajutati daca se poate.in aprilie 2007 am luat un credit de nevoi personale de la bancpost pe o ... (vezi toată discuția)
Descoperire de cont NAARGHYTA NAARGHYTA Bună ziua! Am şi eu o problemă referitoare la o descoperire de cont la BCR, din 2007, dacă mă poate ajuta cineva cu o informaţie clară. În data de ... (vezi toată discuția)