avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Asadar trebuie sa ai in firma un inspector de resurse umane pt transmiterea revisalului?
Cel mai recent răspuns: rstella , utilizator 15:42, 17 Iunie 2011
Din tot ce s-a discutat de cateva saptamani pe acest forum, rezulta ca nu trebuie sa faceti legatura intre persoana care completeaza si transmite revisalul si care trebuie ca de la 1 august sa aiba o decizie administrativa de numire si persoana care va fi angajat ca inspector de resurse umane si care se va ocupa de protecta muncii. Asta daca nu doriti sa semnati un contract de prestari servicii cu un furnizor extern pentru aceste servicii de siguranta si protectia muncii. Poate fi intamplator aceeasi persoana dar nu neaparat.
Deci nu trebuie sa mai angajez un inspector de resurse umane, intrucat contabila noastra are si atributiile functiei de responsabil SSM. Eu asa inteleg din raspunsul dvs, ca insp de res umane e "optional".
Nu mai exista asa ceva reglementat ..prin urmare, competenta de a completa si transmite REVISAL o are persoana numita prin decizie de catre angajator .. aceasta poate avea orice functie .
k, multumesc mult. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Cum preiau eu ``sc`` resursele mele umane georgianagm georgianagm Buna ziua, am contract cu o sc care se ocupa de resursele mele umane, intre timp un angajat de-al meu a facut cursul de insp res umane, as dorii incetarea ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)