buna tuturor.Problema mea e urmatoarea:am avut un imprumut la x. in valoare de 30 ron,trebuia sa achit lunar dobanda,nu am mai achitat de mult timp,x
a vandut cardul firmei [editat] .Am vb cu un consultant de acolo si mi-a impus ca pana in data de 22 luna aceasta sa achit 15 ron.problema e ca nu am de unde ,o sa depun o suma dar nu atat.Ce pot sa imi faca?
nu am bunuri pe numele meu,sunt angajata intr-adevar dar acum intru in concediu prenatal,deci iau 85 la suta dintr-un salariu de 800 ron. Problema e ca o sa achit cat pot in fiecare luna,dar nu o sa pot face rost de 1500 ron intr-o saptamana.Multumesc pentru raspuns
ajungeti la o intelegere de plata, oricum nu au ce executa odata ce veti incepe sa luati indemnizatia de crestere copil.
daca nu accepta sa semneze o astfel de intelegere, lasati-i in legea lor si platiti cand si cat puteti, aveti insa in vedere ca suma datorata creste
pe langa faptul ca acea suma va creste daca nu o platiti sau daca nu ajungeti la un acord cu ei ca sa nu mai creasca o sa vina o vreme cand o sa aveti cel putin salariu daca alte proprietati nu iar atunci pot recurce la alte masuri.
aceasta suma de care va spuneam mi-a fost acordata printr-un magazin x sub forma de card ,doar cu buletinul.Cunosc o multime de persoane in situatia mea care zic ca nu achita nimic deoarece nu au semnat nici un contract,prin urmare nu au ce sa iti faca. Ce parere aveti?