avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie firma recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie firma recuperari

buna tuturor.Problema mea e urmatoarea:am avut un imprumut la x. in valoare de 30 ron,trebuia sa achit lunar dobanda,nu am mai achitat de mult timp,x
a vandut cardul firmei [editat] .Am vb cu un consultant de acolo si mi-a impus ca pana in data de 22 luna aceasta sa achit 15 ron.problema e ca nu am de unde ,o sa depun o suma dar nu atat.Ce pot sa imi faca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 16:07, 25 Iunie 2011
va pot executa silit venituri / bunuri
nu am bunuri pe numele meu,sunt angajata intr-adevar dar acum intru in concediu prenatal,deci iau 85 la suta dintr-un salariu de 800 ron. Problema e ca o sa achit cat pot in fiecare luna,dar nu o sa pot face rost de 1500 ron intr-o saptamana.Multumesc pentru raspuns

ajungeti la o intelegere de plata, oricum nu au ce executa odata ce veti incepe sa luati indemnizatia de crestere copil.
daca nu accepta sa semneze o astfel de intelegere, lasati-i in legea lor si platiti cand si cat puteti, aveti insa in vedere ca suma datorata creste
pe langa faptul ca acea suma va creste daca nu o platiti sau daca nu ajungeti la un acord cu ei ca sa nu mai creasca o sa vina o vreme cand o sa aveti cel putin salariu daca alte proprietati nu iar atunci pot recurce la alte masuri.
aceasta suma de care va spuneam mi-a fost acordata printr-un magazin x sub forma de card ,doar cu buletinul.Cunosc o multime de persoane in situatia mea care zic ca nu achita nimic deoarece nu au semnat nici un contract,prin urmare nu au ce sa iti faca. Ce parere aveti?



Alte discuții în legătură

Intelegere cu firma de recuperare ContSters126873 ContSters126873 buna ziua as dori un ajutor cat mai concret in legatura cu o firma de recuperari credite(editat- nu conteaza numele)care spun ca au preluat dosarul de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executare geta6 geta6 In cazul unei datorii la banca neachitata , executorul trebuie sa treaca prin tribunal? Se primeste vreo citatie? (vezi toată discuția)