Buna ziua!
Dupa ce am primit decizia definitiva si executorie in primul proces concediere , m-am prezentat la serviciu,pe 15.04.2011cu o cerere de aplicare a acesteia.Am primit acasa un raspuns ,cum ca figuram angajata inca din 13.12.2010 (fara a ma notifica el ca angajator).M-au tinut intr-un birou parasit 21 zile,pentru a-mi face un simulacru de anchata disciplinara si pe 10.05.2011 mi-au desfacut contractul DISCIPLINAR,cu articolul "I".Pe 11.05.2011 am deschis un nouu dosar de contestare concediere disciplinara si mi-a fost dat ca prim termen Iulie 2012!!!(la 14 luni distanta).Desis am facut cerere de urgentare n-am primit raspuns.Intre timp am introdus prima decizie la un executor judecatoresc,dar se tergiverseaza...
Intrebarea mea este:mai am dreptul la somaj,pentru ca au fost varsate salarii pentru perioada Martie 2010-12 Dec.2010 si eu NU AM NICIO ALTA SURSA DE VENIT ,cele 8 salarii aproape s-au dus,cu plata datoriilor facute timp de 14 luni cat a durat primul proces.Este prea tarziu daca au trecut 30 de zile de la concedierea disciplinara?Unde pot sa ma adresez sa obtin o forma de ajutor ,daca e sa astept al doilea proces care incepe abia in IULIE 2012 si tergiversat iar, ajunge in 2013?