avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Buna ziua!
Dupa ce am primit decizia definitiva si executorie in primul proces concediere , m-am prezentat la serviciu,pe 15.04.2011cu o cerere de aplicare a acesteia.Am primit acasa un raspuns ,cum ca figuram angajata inca din 13.12.2010 (fara a ma notifica el ca angajator).M-au tinut intr-un birou parasit 21 zile,pentru a-mi face un simulacru de anchata disciplinara si pe 10.05.2011 mi-au desfacut contractul DISCIPLINAR,cu articolul "I".Pe 11.05.2011 am deschis un nouu dosar de contestare concediere disciplinara si mi-a fost dat ca prim termen Iulie 2012!!!(la 14 luni distanta).Desis am facut cerere de urgentare n-am primit raspuns.Intre timp am introdus prima decizie la un executor judecatoresc,dar se tergiverseaza...
Intrebarea mea este:mai am dreptul la somaj,pentru ca au fost varsate salarii pentru perioada Martie 2010-12 Dec.2010 si eu NU AM NICIO ALTA SURSA DE VENIT ,cele 8 salarii aproape s-au dus,cu plata datoriilor facute timp de 14 luni cat a durat primul proces.Este prea tarziu daca au trecut 30 de zile de la concedierea disciplinara?Unde pot sa ma adresez sa obtin o forma de ajutor ,daca e sa astept al doilea proces care incepe abia in IULIE 2012 si tergiversat iar, ajunge in 2013?

Alte discuții în legătură

Care este termenul corect de prezentare la locul de munca uberlebender uberlebender Buna ziua si \"Hristos a inviat!\" tuturor! Va rog sa-mi spuneti care este termenul corect ,in situatia urmatoare: Decizia judecatoreasca la incheirea ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract munca anulata de instanta Ana2014 Ana2014 Buna ziua, As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca primita pe 31 decembrie 2010 sonia54 sonia54 Am primit o hotarare astazi 31 dec, in urma unui proces in care am cerut anularea unei decizii de concediere disciplinara, emisa dupa alta decizie de ... (vezi toată discuția)