avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare contract munca anulata de instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare contract munca anulata de instanta

Buna ziua,
As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a desfacut contractul de munca disciplinar ,cf. art 61 lit. a si 264 lit. f. Am actionat in instanta aceasta decizie iar in iunie 2013 am primit hotararea definitiva si irevocabila prin care s-a constatat nulitatea absoluta a deciziei de incetarea contractului de munca. Mentionez ca dupa desfacerea contractului de munca nu am mai lucrat 4 luni, dupa care m-am angajat la o alta firma.
Firma care mi-a desfacut contractul de munca nu ar fi trebuit sa- mi trimita o alta decie de incetare cf. hotararii judecatoresti? Ce alte drepturi mi se mai cuvin daca decizia a fost anulata?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana2014 , utilizator 13:51, 18 Noiembrie 2013
Nu mai trebuie o alta decizie de desfacere contract de munca! Va prezentati cu Hotarirea respectiva la un executor judecatoresc, care pentru a executa silit angajatorul, va apela la un expert contabil pentru determinarea prejudiciului. Cu suma respectiva va pune poprire pe conturile angajatorului.
Succes!
Multumesc pentru raspuns! Bine, dar pe adeverinta revisal pe care am solicitat-o imi apare ,,contract de munca desfacut discipinar" ceea ce nu ar conveni nimanui. Pe perioada cat nu am lucrat nu ar trebui sa ma despagubeasca, ca doar contractul a fost desfacut abuziv, iar fiecare dintre noi avem obligatii fata stat cat si rate la banci?
Ati solicitat si reintegrarea?
Tocmai asta am spus. Ca expertul va calcula nivelul prejudiciului care vi s-a cauzat prin desfacerea disciplinara a CM, in baza Hotaririi de instanta definitiva si irevocabila. Executorol va executa si va va da banii.
Am cerut:,,obligarea la plata unor drepturi banesti egale cu salariile indexate majorate si reactualizate, precum si celelalte drepturi banesti de care as fi beneficiat ca salariata de la data concedierii pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti"

Alte discuții în legătură

Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila ContSters284090 ContSters284090 Buna ziua, In calitate de angajator vin cu urmatoarele precizari : Am o sentinta civila definitiva si executorie de drept la data de 19.11.2012. Cu drept ... (vezi toată discuția)
Data reintegrare nicusan nicusan O persoana a fost sanctionata disciplinar cu desfacerea CIM in luna iunie 1993, pt.furt din patrimoniul unitatii, fapta sa fiind obiectul unei urmariri penale ... (vezi toată discuția)