avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debite catre societate recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

debite catre societate recuperari creante

am avut de plata o factura in valoare de 300 de lei la connex in 2004 ,eu nu am platit o si cei de la connex mi-au pus penalitati de inca 300 de lei,se facuse 600 de lei ,atunci am fost si mi-am platit factura de 300 de lei fara a platii si penalitatiile .cei de la connex nu au mai avut nimic cu mine dar o firma top factoring ma ameninta de 7 ani.au ce sa-mi faca ,s-a prescris acea suma,?nu ii mai suport. multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdan3891 , utilizator 20:44, 16 Iunie 2011
s-a prescris in 2007.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari stefan2008ro stefan2008ro Buna ziua Am si eu cateva intrebari . Multumesc. Acum 10 minute m-a contactat o persoana de la Top Factoring, care spun ei ca au preluat o datorie de 120 lei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante kuky666 kuky666 buna, un prieten si-a facut un abonament conex in 2004 si nu a mai putut platii, acuma momentan trebuie sa plateasca 2800 ron cu penalitati, el este plecat ... (vezi toată discuția)