avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... auto second hand cu probleme...ajutati-ma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

auto second hand cu probleme...ajutati-ma

buna,

azi mi-am cumparat o masina...second hand ce-i drept...am dus-o la test..service autorizat..cei de acolo mi-au spus k masina e in regula..mi-au dat si o fisa tehnica..dupa c am facut contractul de vanzare-cumparare am plecat spre casa..la nici 50 km masina s-a oprit brusc in timp ce rulam pe sosea..nu aveam mai mult de 50km k eram in localitate..un mecanic a zis k are ceva la motor..ceva gen chiuloasa, axe cu came..nu stiu sigur..
intrebarea mea e ce pot sa fac????????? pot sa cer rezolutiunea contractului de v-c pentru vicii ascunse??????? vanzatorul nu vrea sa-mi dea banii inapoi...si sa o repar eu nu vreau...adica dupa c am dat banii pe ea..o mai si repar tot eu...
ma gandam sa dau in judecata si pe vanzator si pe service..k eu cred k erau mana in mana..asa mi-au dat impresia..c spuneti????????
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:10, 14 Iunie 2011
Formulati actiune in instanta pentru rezolutiunea contractului
si restituirea pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Vicii descoperite dupa cumparare la masina second hand aovidiu7 aovidiu7 Acum 1 saptamana am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica. Toate bune la prima vedere, acte, aspect frumos al masinii. M-am dus la ... (vezi toată discuția)