avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datorii la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datorii la stat

AJUTOR buna ziua ! am o intrebare care ma macina de ceva vreme:
am un srl infiintat in urma cu 2 ani si am acumulat datorii la bugetul de stat in jur de 10000 lei, eu sunt asociat unic si administrator si intre timp mi-a expirat si sediul social deci nu mai pot primi corespondenta . mentionez ca acum am inceput sa platesc contributiile lunare.As vrea sa stiu daca sunt in pericol de a ma obliga sa platesc suma acum sau sa imi puna sechestru be bunuri sau ceva de genul asta Va multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:33, 15 Iunie 2011
mentionez ca acum am inceput sa platesc contributiile lunare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Asta inseamna ca ati inceput sa achitati din datorie? Daca nu v-a blocat contul bancar sau nu ati primit inca notificari, inseamna ca va mai pasuieste. Incercati sa platiti din urma in ritm constant si consistent.
Puteti sa va faceti prelungirea sediului social sau sa va inregistrati un alt sediu la registrul comertului.
Domnule patron,
Sediul social nu este acelasi lucru cu adresa de corespondenta si expirarea acestuia nu presupune faptul ca nu va mai aduce postasul corespondenta ci este o cauza de dizolvare a persoanei juridice la cererea oricarei persoane interesate.

Daca obligatiile sunt scadente, va pot executa silit oricand inclusiv prin poprire si sechestru asupra bunurilor persoanei juridice.
Poate a trebuit sa se mute din acel imobil si nu mai ajunge la el corespondenta. Credeti ca nu e posibil?
Eu cred doar ca in drept nu e posibil sa faci presupuneri. mama Omida nu e jurist. In mesaj nu se vorbeste nicaieri de mutare de la adresa ci de expirare sediu social. Sunt doua lucruri complet diferite.
contul bancar este blocat de aproximativ 3 luni iar sediul social a fost facut la adresa unei cunostinte cu care ulterior am incetat orice relatie. Unde in alta parte ma-s putea interesa despre situatia mea?

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dețin o firma srl unde sunt asociat unic menționez ... 172/georgeta 172/georgeta Bună ziua Dețin o firma srl unde sunt asociat unic Menționez ca firma are datorii la anaf. Sediul social îl am la o cunoștință Din cauza datoriei ... (vezi toată discuția)
Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)