avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita in materie fiscala
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita in materie fiscala

1. adresa de infiintare a popririi este un act administrativ fiscal?

2. in cazul contestatiei la executare silita impotriva unei adrese de infiintari a popririi din 2008 de care s-a luat la cunostinta in urma cu 2 zile intrebarea este:
- procedura de infiintare a popririi se va raporta la codul in vigoare la momentul respectiv adica 2008?
- procedura contestatiei la executare silita se va raporta la codul in vigoare in momentul sesizarii instantei?

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ajutor! probleme cu un pfa Dainelli Dainelli În anul 2011 am înființat un PFA la normă ,la recomandarea contabilei, pe care nu am reușit să-mi desfășor activitatea și nici nu am avut venituri ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. respinsa ca tardiva??? ancut75 ancut75 Somatie comunicata(cf sustinerii intimatului) 24.10.2012 - neurmata de acte sau forme de executare silita care sa conduca la executarea silita efectiva a ... (vezi toată discuția)
Poprire tert in cazul creantelor fiscale primcaz1 primcaz1 Buna ziua, In cazul infiintarii unei popriri pentru recuperarea unor creante fiscale, conform Codului de procedura fiscala, ce se intampla daca tertul poprit ... (vezi toată discuția)