avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM versus Contract de mandat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM versus Contract de mandat

Poate fi modificat unilateral CIM in privinta elementulului salariu invocandu-se plafonarea veniturilor dispusa de OUG 79/2008 ? Cunosc un caz judecat la C Apel in care solutia pronuntata de aceasta a fost ca plafonarea salariilor este valabila pentru toti directorii unei companii organizata ca SA indiferent daca au ctr.de mandat sau CIM.
Cel mai recent răspuns: sabin130ro , utilizator 14:24, 15 Iunie 2011
nu cred ca se poate, stiu ca salariile la personalul de conducere se cam discuta in consiliul de adminitratie, nu e valabil daca iei decizia singur fara aprobabrea lor. Si chestia de plafonare cat timp indeplineste criteriile din codul muncii adica mai mult decat minimul pe economie nu prea ai ce sa faci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de perfomanta ladycroft ladycroft OUG nr. 79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare şi alte dispoziţii cu caracter financiar reglementa contractul de perfomanta ... (vezi toată discuția)
Plata premiului anual pe 2008 prevazut in contractul de performanta A.G. A.G. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un punct de vedere intr-o problema ale carei date sunt urmatoarele: - Intr-o societate comerciala cu capital de stat, cu ... (vezi toată discuția)
Lamurire transformare oug in lege images images Este vorba de transformarea oug 79/2008 in legea 203/2009. Nu inteleg prea bine sau ce inteleg eu: oug 79 a suferit o serie de transformari de la emiterea sa ... (vezi toată discuția)