avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cost caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cost caz penal

Intr-un caz penal (denunt) in care nu s-a realizat justitia din cauza ca judecatorul nu respecta legea este posibilitate de a recupera costurile?
Este foarte clar ca s-a comis fals in declaratie si evaziune fiscala si totusi faptuitorul nu e gasit vinovat de procuror, prim-procuror si de judecator.
Poate cineva sa insire 1. toate caile de atac impotriva celor ce incalca legea si 2. daca se pot recupera costurile asociate cu depunerea plangerilor si reprezentarea in instanta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: utilinro , utilizator 22:39, 15 Iunie 2011
sa inteleg ca desi magistratii considera ca persoana este nevinovata, dvs credeti ca detineti adevarul?

nu exista o asemenea actiune. faptul ca ati depus plingere penala nu va da dreptul de a recupera costul unei asemenea actiuni. Ar trebui sa aveti grija ca respectiva persoana sa nu depuna plingere ptr denunt calomnios impotriva dvs.
Da!!! In acest caz magistratii au conspirat sa nu se realizeze justitia. Chiar ar fi de dorit sa se depuna plangere impotriva mea ca sa iasa adevarul si sa fie publicat in toata lumea. Tara nu are bani pentru ca se comit falsuri in declaratii si evaziuni fiscale si se face cu consimtamantul oamenilor legii!
Stie cineva sa insire TOATE caile de atac impotriva celor ce trebuie sa apere si sa aplice legea si nu o fac?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
utilinro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces daune morale fara martori fldan fldan Speta: X (un mare procesoman) depune impotriva lui Y plangeri repetate si mincionase la Politie, primarie, etc. Aceste plangeri contin cuvinte jignitoare la ... (vezi toată discuția)
Problema exercitarea fara drept a unei profesii (art 281 cod penal) gamezcdr gamezcdr S-a facut plangere penala contra unei persoane pentru exercitarea fara drept a unei profesii (art 281 cod penal), intrebarea este care este urmatorul pas, cine ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters75393 ContSters75393 Poate o persoana sa faca plingere ptr. denunt calomnios in situatia urmatoare? Persoana x este agresata de persoana y .Persoana x in plingerea prealabila de ... (vezi toată discuția)