avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume

Directia pentru Evide3nta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date , detine informatiile unei persoane in perioada 1954 -1960 privind schimbarea numelui pe cale administrativa .In teritoriu adica la primarie cit si arhivele statului nu are aceasta evidenta privind persoana respectiva .Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Lipsa dovada ContSters211924 ContSters211924 Daca la starea civila de la primaria respectiva cit si arhivele statului nu detine date privind schimbarea de nume in perioada 1954/ 1960 pentru a justifica ... (vezi toată discuția)
M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu mi-am schimbat ... Domnisoara Cucu Domnisoara Cucu M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu mi-am schimbat numele dupa sot). Trebuie sa-mi schimb CI si/sau pasaport? Multumesc (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui din certificatul de nastere iondragomir iondragomir Buna ziua. Am o fiica plecata in Germania de 8 ani.A plecat cu bursa de studii si a ramas angajata acolo.In certificatul de nastere are prenumele Anca ... (vezi toată discuția)