avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa dovada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa dovada

Daca la starea civila de la primaria respectiva cit si arhivele statului nu detine date privind schimbarea de nume in perioada 1954/ 1960 pentru a justifica noul nume ,Directia pentuEvidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date detine aceste informatii din acea perioada pentru a ma putea adresa acestei institutii. sau toate datele sunt culese din teritoriu si bat drumul degeaba.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:00, 18 Iunie 2011
cel mai bine e sa sunati si sa vorbiti cu cei de la Starea civila, in mod firesc ar trebui sa gasiti datele care va intereseaza la ei, intrucat toate actele de stare civila se pastreaza aici 100 de ani , mai apoi urmand a fi predate catre arhivele statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume teodor badescu teodor badescu Directia pentru Evide3nta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date , detine informatiile unei persoane in perioada 1954 -1960 privind schimbarea numelui ... (vezi toată discuția)
Pensii pentru cei din afara tarii caddya89 caddya89 As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu depunerea Cartilor de Munca la Oficiile de Pensii din Romania. E in legatura cu ceea ce am citi pe ... (vezi toată discuția)
Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)