avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte auto Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte auto Italia

buna seara o intrebare am luat o masina din italia cu urmatoarele acte; certificat de proprietar dar pe el scrie radiata pentru export si cartea masini cu stampila de radiere,dar nu am facut contract de vanzare cumparare si a zis ca nu trebuie.Pot sa o inmatriculez in romania. Astept raspuns urgent ca mai pot face ceva cu acel act de V-C. MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 22:22, 21 Iunie 2011
Fara contract de V-C nu poti (asa ca fa-ti rost de un exemplar, pe care sa il si traduci in ro ,deoarece iti va trebui la primarie cand o declari la impozit, si la finante).Multa Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Pot sa inmatriculez o masina daca nu am contractul de vanzare-cumparare in italiana? cristinanan18 cristinanan18 Am cumparat o masina Opel corsa c, masina fiind adusa din italia. Am fost sa o inmatriculez si mi s-a spus ca imi trebuie un act de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)