avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... penise de boala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

penise de boala

la penise pentru persoana cu handicap gradul 1 vechimea merge?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:21, 24 Iulie 2008
Nu intelegem la ce va referiti. Daca este o greseala, va rugam sa reveniti si sa corectati.
bogdanvip a scris:

la penise pentru persoana cu handicap gradul 1 vechimea merge?

Cred ca se refera la pensie.:oops:
PS: cum de nu schimba un moderator titlul topicului;)
:offtopic: Probabil pentru ca asteapte sa se lamureasca asupra ideii. ;)
Probabil se refera la faptul ca la stabilirea stagiului de cotizare pentru acordarea pensiei antpentru limita de varsta se au in vedere perioadele in care asiguratul a beneficiat pensie de invaliditate ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate este stagiu pentru pensia pentru limita de varsta? zama cristian zama cristian Perioada in care am fost pensionat pe caz de boala gr.II se ia in considerare la calculul vechimii pentru pensionare de drept? Multumesc. (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia de pensie? lenutasau lenutasau tatal meu a fost pensionar pe caz de boala gradul3 acum cand a fost la comisia medicala i sa rupt decizia si la trimis la munca. este pensionar de boala de 30 ... (vezi toată discuția)