avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine trebuia citat in cauza?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine trebuia citat in cauza?

Intr-un proces cu primaria am invocat exceptia de nelegalitate a unei hotariri a cons. local de concesionare si a contractului de concesiune incheiat de Primar ca mandatar al CL cu un SRL.
La tribunal in dosarul de solutionare a exceptiei a fost citat CL, dar si SRL-ul.
Art.4 alin.2 din legea 554/2004 : "instanta de contencios administrativ se pronunta.... cu citarea partilor si a emitentului ".
Eu inteleg din articol ca se citeaza reclamantii si piritii din dosarul de fond si numai emitentul contractului adica CL, nu si SRL-ul.
Asa ar reiesi avind in vedere si art.2 alin. c) definitia actului administrativ: "...sint asimilate actelor administrative... si contractele incheiate de autoritatile publice..."
Ce parere aveti, trebuia citat SRL-ul sau nu?
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
eugen82, utilizator

Alte discuții în legătură

Exista un articol in codul civil? eugen82 eugen82 stiti daca exista un articol in codul civil care sa interzica unui proprietar al unui bun in speta imobil sa il inchirieze de doua ori in acelasi timp (cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract concesiune cf l50/1991 Costiff Costiff Consiliul Local nu doreste sa rezilieze cateva contracte de concesiune incheiate cf Legii 50/1991 ( deci al caror obiect este dreptul de a construi, nu ... (vezi toată discuția)
Excepția de nelegalitate danalida danalida Excepția de nelegalitate Bună! Vă rog și eu dacă se poate să primesc un răspuns la următoarele întrebări .În baza prevederilor art.4 din ... (vezi toată discuția)