avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Daca un salariat este in concediu medical in luna IUNIE si in aceasta luna implineste conditiile ptr. acordarea sporului ptr. vechime in munca, i se poate acorda sporuL incepand cu luna IULIE 2011 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 16 Iunie 2011
Sporul corespunzător vechimii în muncă se plăteşte cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-a împlinit vechimea în muncă, prevăzută la tranşa respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua,se poate sa-mi raspundeti si mie cum se acorda sporul de vechime in cazul unui salariat care implineste 3 ani de vechime in cursul lunii? spre ex ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime - legislatie claudiu84 claudiu84 Spuneti-mi si mie unde scrie ca sporul de vechime se acorda incepand cu prima zi a lunii urmatoare celei in care se implineste numarul de ani de vechime ? (vezi toată discuția)
Salariul bugetar nu se acorda spor vechime !! jax jax Buna ziua, Am mai scris pe forum acest caz, daca ma poate ajuta cineva va rog frumos Sunt bugetar inspector asistent cu data de 1.07.2014 am facut 5 ani ... (vezi toată discuția)