avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita rovigneta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita rovigneta

AM FOST PROPRIETARUL UNUI CAMION [RABA].DUPA CE AM VINDUT MASINA ,MA TREZESC DAT IN JUDECATA DE CATRE REG.AUTONOMADRUMURI SI AUTOSTRAZI,CUM CA AM CU EI UN CONTRACT INCHEIAT PE UN AN ,DE PLATA A ROVIGNETEI.NU INCHEIASEM ACEL CONTRACT,SI NU AVEAM DE CE SA PLATESC. CAND MA PREZINT LA PROCES ,ADUC LA CUNOSTIINTA CA NU AM INCHEIAT ACEL CONTRACT ,DOVADA FIIND CA IN CONTRACT ERA NUMELE MEU,DAR SERIA B.I. SI CODUL NUMERIC NU CORESPUNDEAU CU DATELE DIN B.I.,NICI SEMNATURA NU ERA A MEA.PRESEDINTELE DE SEDINTA A ANALIZAT CU ATENTIE CONTRACTUL SI B.I.-UL MEU SI A CONSIDERAT CA NEFONDATE CERERILE REGIEI AUTONOME DE DRUMURI SI AUTOSTRAZI.ACEASTA A DESCHIS RECURS LA GALATI ,UNDE AM CASTIGAT DIN NOU.DE CURIND MA TREZESC ACASA CU O SOMATIE DE EXECUTARE SILITA LA SUMA DE2000 RON,SUMA STABILITA IN URMA UNUI PROCES [DE CARE NU AM AVUT HABAR] LA BUCURESTI . ROG MULT DE TOT SOLUTIIII :-/!!!!!
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 16:12, 25 Iulie 2008
Va atrag atentia ca deja ati incalcat regulamentul de postare sub doua aspecte: nu se posteaza acelasi topic de doua ori si nu se scrie numai cu majuscule. Va rog mult sa cititi regulamentul si sa il respectati. Multumesc.
Formulati o contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal contraventional rardar mongwan mongwan Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca merita sa contest un proces verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pe ... (vezi toată discuția)
Daune interese anna-p anna-p Buna ziua. Am o speta extrem de ciudata si va cer si eu un sfat. Societatea pe care o reprezint a contractat o lucrare cu Primaria in temeiul OUG 34/2006 avand ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare cumparare imobil provincie elena.olteanu elena.olteanu Tatal meu detinea o casa in provincie. Anul trecut a incheiat un act - Promisiune de vanzare-cumparare - semnat si de doi martori. Cumparatorul nu a respectat ... (vezi toată discuția)