avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrarea parcurilor ca mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrarea parcurilor ca mijloc fix

buna ziua! doresc sa stiu in ce cont contabil se pot inregistra parcurile ca mijloace fixe?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:38, 16 Iunie 2011
Va rog sa detaliati ce fel de parc e? Caci nu puteti trece asa, la categoria mijloace fixe, parcul ca termen generic ci de fapt inregistrati elementele lui, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul inventar ContSters245954 ContSters245954 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva daca si conturile de amortizari se trec in registru inventar si daca da pe ce baza se face inventarierea lor? ... (vezi toată discuția)
Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe ContSters89491 ContSters89491 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Suntem Institutie publica...si avem niste mijloace fixe care sunt trecute in contabilitate (eu cu aceasta contabilitate nu ... (vezi toată discuția)