avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizari

Sunt militar ,angajat al MAI ,sunt in concediu medical,sufar de diabet zaharat si din aceasta cauza starea de sanatate s-a deteriorat. Medicul mi-a prpus pensionarea pe caz de boala. Am fost anuntat ca pe data de 27.06.2011 are loc concursul pentru ocuparea functiilor in urma reorganizarii MAI. in acea perioada sunt in concediu medical, daca nu ma prezint la concurs pot fi dat afara in urma restructurarii?

Alte discuții în legătură

Pensionare caz boala aleo1106 aleo1106 buna!..am 40 ani,de 13 ani sufar de diabet zaharat insulinodependent,am muncit 20 ani la electrica banat si as dori sa stiu daca pot sa optez pentru ... (vezi toată discuția)
Pensia de handicap george999 george999 Buna ziua, sufar de o boala cronica si nume diabet de tip 1 cu insulina. Aceasta boala mi-a aparut la varsta de 22 de ani, nesimtindu-ma bine am ... (vezi toată discuția)
Insarcinata - pot schimba locul de munca? Ana_Neamt Ana_Neamt Buna ziua, Numele meu este Ana si am o mare nelumurire. In prezent sunt angajata la o firma in oras, de aproximativ 2 ani de zile. De 2 saptamani tocmai am ... (vezi toată discuția)