avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordin de intabulare extravilan gratis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordin de intabulare extravilan gratis

ce legislatie permite intabularea parcelelor gratis in cadrul primariilor la cererea proprietarului de teren
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:04, 16 Iunie 2011
S-a schimbat legislatia si nu am aflat noi?? Primariile nu intabuleaza nimic, institutia abilitata este OCPI judetean. Si din moment ce si primariile platesc pentru intabularea terenurilor apartinand domeniului public si privat al localitatii, nu cred ca exista gratuitati la intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Agentia domeniilor statului maramm maramm Cunoaste cineva procedura prin care ADS scoate din domeniul public al statului un teren pe care apoi, prin protocol, il preda Comisiei locale de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Utilitatile altora pe terenul meu batzik batzik Am un teren pentru care doresc sa fac un puz. Problema mea e urmatoarea: Vecinii si-au tras utilitatile prin el, si acum imi cer sa le donez bucata pe care ... (vezi toată discuția)