avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

Detin o suprafata de teren de 2000 de metri in proprietate (cu acte concrete, fara niciun dubiu) iar un vecin al proprietatii mele a intrat ( a arat) pur si simplu la araturile de primavara in terenul meu pe o latime de 4 metri (daca erau 0,4 metri nu ar fi fost o problema, dar la 4 metri e evidenta si flagranta incalcarea proprietatii) si as dori sa stiu care ar fi demersurile in clarificarea situatiei, eventual raspunderea celui ce mi-a incalcat proprietatea.
Mentionez ca am discutat cu cel ce mi-a incalcat proprietatea dar degeaba, am facut sesizare scrisa in acest sens la primaria unde este arondat terenul de aproape 3 luni de zile, dar pana astazi nu s-a inteprins absolut nimic, la intrebarile mele fiindu-mi date raspunsuri evazive. Va rog sa-mi spune-ti si mie care ar fi urmatoarea procedura (sesizare politie, instanta etc.)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 22:51, 16 Iunie 2011
Plangere la politie - tulburare de posesie. Consultati un avocat. Incercati si procedura medierii, ar putea rezolva rapid problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Sorinsen Sorinsen In luna martie a acestui an impreuna cu politia locala si inginerul agronom de la primarie s-a facut constatarea oficiala a tulburarii de posesie a unei ... (vezi toată discuția)
Problema proprietate privata - chitanta de mana vs. titlu de proprietate Cornel2686 Cornel2686 Buna Dimineata.As dorii sa adresez o intrebare pentru a cunoaste pasii care trebuie parcursi in rezolvarea acestei dileme.In data de ieri 4.04.2014 in timp ce ... (vezi toată discuția)