Salut,
Acum o saptamana, 10.06.2011, in Bucuresti, mi-am gasit masina roasa, zgariata si muscata de caini (exterior), si cu instalatia electrinica ferfenita (taiata/roasa/smulsa), la interior.
Masina luata in leasing cu asigurare CASCO la aceeasi mare banca comerciala romana, ("- mentionarea numelor de persoane fizice / juridice in mesajele din Forum este interzisa."), iar CASCO a spus ca ei acopera doar daunele exterioare, "restul nefiind acoperit de polita" - respectiv daunele provocate instalatiei electrice.
Acte scanate:
[ link extern ]
Ceea ce au vreau sa discut cu un avocat, si apoi sa mergem mai departe la asigurari:
1. la excluderi nu este cuprinsa o clauza privind actiuni ale animalelor, precum am inteles ca sunt prinse in politele altor firme
2. este un singur eveniment, in care partea exterioara a fost afectata prin roadere (numarul de la masina), zgariere (capota) si muscare+roadere (lateralele, deasupra rotilor), iar acelasi tip de actiune a afectat si partea electrica, respectiv cablele au fost rupte prin muscare , roadere sau zgariere (tragere), de catre terti (desi nu stiu daca animalele intra la terti, cert este ca nu le-am taiat eu).
De ce anumite componente se despagubesc si altele nu - pentru ca nu au vrut nici aparatoarele de roti sa le schimbe, desi erau ferfenita, si la exterior, dar ma rog, problema importanta este cea cu instalatia electrica.
3.Inspectorul de asigurari a vrut sa ma pacaleasca, sa declar mai multe evenimente, respectiv faptul ca au fost diverse animale care au facut paguba - papagali, pisici, caini, sobolani, ciori, furnici, etc.- am refuzat si am trecut "daunele par a fi animale - caini" - fiind clar ca muscaturile si roaderile de la exterior sunt realizata de caini, dar necunoscand deloc ce s-a intamplat (s-a intamplat joi spre vineri noapte, pe locul de parcare platit de 1.5 ani) - mersesem cu masina in ziua de joi.
Multumesc.