avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

Se poate trece de taxa de prima inmatriculare, pt inscrierea unui autoturism VW Passat, adus anul trecut din germania? Pt acest autoturism trebuie sa platesc la Finante o taxa de 1000 euro#-o

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa de timbru pentru un autovehicul? misust misust Buna ziua! Am inmatriculat in 2014 un autoturism adus din Germania -VW PASSAT 2TDI (fabricat in 2005) ,pentru care am platit taxa de timbru de 4.700 RON. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)