avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot recupera taxa de timbru pentru un autovehicul?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot recupera taxa de timbru pentru un autovehicul?

Buna ziua!
Am inmatriculat in 2014 un autoturism adus din Germania -VW PASSAT 2TDI (fabricat in 2005) ,pentru care am platit taxa de timbru de 4.700 RON. Vreau sa recuperez aceasta taxa . Mentionez urmatoarele:
1.Locuiesc intr-un oras de provincie (Ialomita).
2.Nu am mai depus pana acum vreo cerere ptr recuperarea taxei!
PS. ,,Trebuie sa-mi gasesc un avocat bun,,?
Multumesc anticipat!
Tot respectul meu pentru cei care imi vor raspunde! Va salut!

Alte discuții în legătură

Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare calistita calistita Se poate trece de taxa de prima inmatriculare, pt inscrierea unui autoturism VW Passat, adus anul trecut din germania? Pt acest autoturism trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina pe firma StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua! Recent am cumparat un autoturism vw passat 1.9 euro 4 fabricat in 2006. Acesta a fost cumparat nou,din RO in 2006, neavand niciodata taxa platita. ... (vezi toată discuția)