avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina pe firma
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina pe firma

Buna ziua! Recent am cumparat un autoturism vw passat 1.9 euro 4 fabricat in 2006. Acesta a fost cumparat nou,din RO in 2006, neavand niciodata taxa platita. Ultimul proprietar pe carte este in 2010(cand nu se percepea taxa pentru transcrierea pe ro) In prezent taxa este 711€:O. Soacra mea este expert contabil, si are firma(CI).Am inteles ca taxa ar putea fi mai mica daca o inscriu pe firma.Este adevarat?:D Daca da,care ar fi procedura? Va multumesc si astept sfaturi!
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
StifflerSamm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Renomia - SRBA Insurance Broker , Consultant asigurari 09:01, 26 August 2015
Bună ziua. Cuantumul taxei este același.
Buna ziua,

Nu uitati ca, un document cerut de politie la inmatriculare, este sa aveti o asigurare RCA pe numele viitorului proprietar.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa de timbru pentru un autovehicul? misust misust Buna ziua! Am inmatriculat in 2014 un autoturism adus din Germania -VW PASSAT 2TDI (fabricat in 2005) ,pentru care am platit taxa de timbru de 4.700 RON. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)