avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conditii executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Conditii executare silita

Buna ziua,

Am o intrebare am un credit care a fost facut pe numele meu dar de bani s-a folosit altcineva, creditul s-a platit ok pana in feb anul curent - din feb persoana nu a mai platit deoarece zice ca nu mai are de unde, acum banca ma suna pe mine (titular al contractului de credit ) si ma ameninta ca daca nu incep sa platesc ratele vor incepe executarea silita - intrebarea mea este cum se procedeaza in cazul unei executari silite - proprire pe salar, bunuri ( am o masina pe númele in rest nimic) - iar in afara de suma datorata mai trebuie sa platesc si executorul sau cel de la banca doar a vrut sa ma sperie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:59, 17 Iunie 2011
Exista posibilitatea ca sa fie inceputa executarea silita impotriva dvs., situatie in care veti putea fi obligat si la plata cheltuielilor de executare.Cititi cu mare atentie clauzele contractuale/contractul de credit.

In alta ordine de idei, daca reprezentantul creditorului/creditorul va "pasuieste" si va solicita sa achitati ratele restante, posibil sa se doreasca evitarea unei executari silite a dvs., ceea ce denota flexibilitatea creditorului in raporturile juridice cu dvs.-este/ar putea fi o ipoteza.

Discutii similare, cu titlu informativ:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita elro28 elro28 ajutati-ma cu un raspuns.pe vremea cand salariile erau sigure si bancile te rugau sa te duci la ele am facut cateva imprumuturi necesare,stiam ca am cu ce sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Mona21 Mona21 Buna ziua, Am intirziat cu plata ratelor la un credit si tocmai am primit instiintare ca voi fi executata silit.Mentionez ca tocmai mi s-a restructurat ... (vezi toată discuția)
Executare silita maria bloj maria bloj buna ziua, situatia este urmatoarea,in urma cu 2 ani am obtinut un imprumut de nevoi personale de la o anumita banca,insa dupa 10 luni nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)