avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CADASTRU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CADASTRU

In anul 2009 am cumparat un teren intavilan situat la limita cu extravilanul si obtin intabularea terenului unde scrie ca e intravilan.
In certificatul de urbanism scrie ca e intravilan,construiesc cu autorizazie de constructie (aviz de scoatere din circuitul agricol) ssi la intabularea constructiei in extrasul de carte funciara terenul rezulta EXTRAVILAN.
Fac cererede indreptare materiala si mi se respinge dosarul cu drept de contestare in 15 zile.

CUI SA MA ADRESEZ ?

Cu respect MIHAI
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:59, 17 Iunie 2011
In marea majoritate a cazurilor se extinde intravilanul ... in cazul dumneavoastra cred ca avem a face cu o extindere de extravilan.
Poate ar trebui sa mergeti in audienta la OCPI din judetul in care e situat terenul ... solicitati verificarea si vedeti ce modificari au fost ... ar fi bne sa faceti asta inlauntrul termenului de contestatie.
Daca dupa ce o sa vedeti planurile si modificarile intervenite eventual din 2009 pana acum o sa considerati ca cele retinute in incheiere nu sunt sustinute, contestati incheierea privind intabularea imoblului in extravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa pe teren extravilan Leordeanu Leordeanu ce conditii trebuie indeplinite pentru ca o constructie cu utilizare casa de locuit,poate fi intabulata pe teren extravilan? (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru alipire terenuri? Dumies Dumies AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!buna ziua, am urmatoarea situatie: in decembrie 2023 am achizitionat ... NMnm NMnm Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In decembrie 2023 am achizitionat un teren intravilan de aproximativ 6000 mp .....atat in cartea funciara,cat si in ... (vezi toată discuția)