In anul 2009 am cumparat un teren intavilan situat la limita cu extravilanul si obtin intabularea terenului unde scrie ca e intravilan.
In certificatul de urbanism scrie ca e intravilan,construiesc cu autorizazie de constructie (aviz de scoatere din circuitul agricol) ssi la intabularea constructiei in extrasul de carte funciara terenul rezulta EXTRAVILAN.
Fac cererede indreptare materiala si mi se respinge dosarul cu drept de contestare in 15 zile.
In marea majoritate a cazurilor se extinde intravilanul ... in cazul dumneavoastra cred ca avem a face cu o extindere de extravilan.
Poate ar trebui sa mergeti in audienta la OCPI din judetul in care e situat terenul ... solicitati verificarea si vedeti ce modificari au fost ... ar fi bne sa faceti asta inlauntrul termenului de contestatie.
Daca dupa ce o sa vedeti planurile si modificarile intervenite eventual din 2009 pana acum o sa considerati ca cele retinute in incheiere nu sunt sustinute, contestati incheierea privind intabularea imoblului in extravilan.