In primul rand trebuie facuta scoaterea din circuitul agricol. Apoi, trebuie schimbata destinatia, din arabil in curti-constructii. Ulterior, trebuie obtinuta autorizatia de construire, la final procesul verbal de receptie si abia poi cadastrul si intabularea. Noi va putem spune multe, insa depinde foarte mult de ce este prevazut in PUG-ul localitatii respective, asa ca mergeti dvs. frumos la primarie si solicitati un certificat de urbanism pentru constructie locuinta (o sa va mentioneze responsabilul de urbanism toti pasii de urmat). Mult succes!
Deci cazul meu este ca am scos di circ agricol ,am obt autorizazie de construire ,am construit si am intabulat casa ,.Precizez ca terenu este la limita itravilan extravilan si ca pana la intabularea constructiei rezulta in extrasele de CF ca fiind intravilan iar odata cu intabularea constructiei ,pe extrasul de cf scrie extravilan explicandu-se ca au fost erori anterioare in ceea ce priveste limita intravilanului ,practic e vorba de cca 15m intre limita existenta in documentatia dupa care am cumparat( EXISTA DEJA CF CA INTRAVILAN ELIBERATA ATAT LA VANZARE CAT SI DUPA UN AN O DATA CU CONVERSIA CF) si limita confirmata de ANCPI .
Ancpi
Leordeanu
La intabularea casei,terenul nu mai rezulta intravilan ci extravilan desi am intabulare de intravilan conform PUG eliberata de ANCPI .
Cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)