avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... trecerea vamei in romania cu copilul minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

trecerea vamei in romania cu copilul minor

Buna ziua...
Daca stie cineva sa imi zica daca am nevoie de procura pentru a intra in Romania cu fiica mea minora....doar sa intru....de intors ne intoarcem impreuna cu sotul.
Calatorim dinspre Austria spre Romania si ar trebui sa ajung cu cateva zile inaintea sotului meu care nu isi poate lua concediu mai repede.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinahajdu , utilizator 17:10, 17 Iunie 2011
De intrat nu aveti nevoie de procura, doar de iesit.
va multumesc pt mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea cu copilul din tara cu procura sau fara? ContSters116232 ContSters116232 Buna ziua, Doresc sa plec o perioada in Romania cu avionul bilet dus-intors impreuna cu fiica mea minora.Daca avem domiciliul in Germania amadoua mai este ... (vezi toată discuția)
Documente necesare unui un nou-nascut britanic pt o calatorie dus-intors uk-romania-uk doinasv doinasv Fiica mea, casatorita de 3 ani cu un britanic, domiciliaza in Londra, dar inca nu are Pasaport Britanic. Asadar, in Certificatul de Casatorie are numele de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)