avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scrisoare comerciala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scrisoare comerciala

Am nevoie de ajutor in intocmirea unei scrisori comerciale! Iata cerinta:
Alcatuiti o scrisoare comerciala de maxim 10 randuri in care sa solicitati un acord de principiu in vederea unei intalniri pentru negocieri.Scrisoarea trebuie sa contina solicitarea dvs. expresa pentru locatia si data propuse de partener in vederea intalnirii.
V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2011
ContSters184637, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters184637 , utilizator 20:24, 17 Iunie 2011
Da-na date de corespondenta adresa B-)
Nu am alte date decat cele scrise mai sus. Este vorba despre o tema, deci trebuie ceva fictiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post translator DEVI DEVI buna ziua,va rog sa ma ajutati in intocmirea fisei postului de translator.va multumesc anticipat. va rog sa-mi scrieti pe adresa braila_personal@yahoo.com. (vezi toată discuția)
Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
Activitate in spatiu comercial! costin_ccccc costin_ccccc Buna ziua, Sunt proprietarul unui spatiu comercial, la parterul unui bloc. Pot organiza intalniri in acel spatiu fara a avea vreo forma de organizare ... (vezi toată discuția)