avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Concesionare spatiu in spatele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Concesionare spatiu in spatele blocului

Buna seara! Locuiesc la parter intr-un bloc si in spatele blocului sub geamul meu sunt aprox. 40m2 de spatiu nefolositi. Daca stie cineva ce formalitati ar trebui indeplinite pentru concesionarea acestui spatiu si cam cat ar putea sa coste anual, as fi recunoscator pentru niste amanunte. Pe viitor s-ar putea construi si o extindere?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:41, 3 Octombrie 2012
Acel spatiu este al primariei.
Suprafata de teren apartine dom. public al UAT, se poate concesiona cu aprobarea Cons. Local. Redeventa anuala se stabileste evaluand terenul si val. obtinuta se imparte la 25 ani (asa prevede Legea 50 privind autorizarea lucrarilor de constr). Daca exista o hot. a C. Local privnd modul de stabilire a redeventei atunci se aplica aceasta din urma. Perioada max. de concesionare este de 49 ani, putandu-se prelungi cu jum. din durata initiala.
Referitor la o extindere ulterioara, asta tine tot de C. Local.
puteti face cerere scrisa la primarie pt a vedea daca puteti obtine concesiunea acelui teren. daca este in spatiu verde ma indoiesc ca veti reusi sa-l concesionati.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Deci daca e spatiu verde, nu se poate concesiona? :(((

Alte discuții în legătură

Restrangere concesiune adinutza.2008 adinutza.2008 Primaria a incheiat un contract de concesiune cu o societate avand ca obiect un teren proprietate privata. Acest teren s-a concesionat pentru construirea de ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)
Inchiriere concesionare teren domeniu public florinraul florinraul salut, in primul rand as dori sa stiu exact care este diferenta intre inchirierea si concesionarea unui teren din domeniu public, m-ar interesa constructia ... (vezi toată discuția)