firma mea este nou infiintata si unul dintre primii mei clienti a intarziat cu plata 45 de zile si in urma discutiilor purtate cred ca nici nu intentioneaza sa-si plateasca datoriile.Mentionez ca sunt firma de transport si datoria este a unei case de expeditii.
Ce as putea sa fac sa-mi recuperez banii?Va rog daca ma puteti ajuta. Multumesc anticipat.
prima oara puteti face o notificare in care il somati ca,in termen de 15 zile sau depinde cum ati scris in contract modalitatii de plata si termen ,iar dupa acea il actionati in judecata
ar trebui sa verificati daca sunt intrunite conditiile exercitarii OUG 119/2007..Este ce-a mai scurta cale(care implica si costuri minimale) de a va recupera creanta,inclusiv penalitati(daca aveti cumva inserat in contract o clauza penala).Inclusiv dobanzi, reactualizare indice de inflatie.
av zagrean
Contracte neplatite
marcela26
Buna ziua,
Am si eu o intrebare .Ce se intampla in cazul in care in urma semnarii unui contract de prestari ervicii intre doua firme beneficiarul nu plateste ... (vezi toată discuția)