avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... neintelegeri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

neintelegeri

Exista vre-o lege care reglementeaza imbracamintea intr-o curte comuna?
Construim o extindere la apartament si sotul lucreaza in slip de baie si avem o vecina care tot ii face observatie sa se imbrace ca nu e obligata sa il vada in ”curul gol”desi e in slip si nu se plimba prin fata apartamentului ei. De ce trebuie sa se iute la el daca nu-i convine?
Tot a amenintat ca cheama politia daca nu se imbraca.
Ce ar putea sa faca politia?
Sa-i dea amenda?
Nu poate sa-i faca nimic atat timp e in curtea lui si nu intr-un spatiu public. Chiar si toaleta poate sa o construiasca din sticla daca are placere e la el in curte si pana la urma fiecare cu designul lui. Poate pe vecina dvs n-o deranjeaza vestimentatia sotului ci doar vrea sa se remarce poate....poate. Deci stati fara grija !
trebuie sa recunosc ca mesajul dvs. are si o doza de umor si sa speram ca vecina nu e chiar atat de fioroasa in ceea ce priveste "fapta" sotului dvs. Daca ne gandim cate forme mult mai explicite vedem zilnic pe micul ecran, ceea ce face sotul pe o asemenea caldura pare o mica joaca de copii. :)Dar, in sfarsit, ii puteti achizitiona sotului o pereche de pantaloni scurti, dintr-un material subtire, in care sa se simta la fel de bine ca in slipi,sa nu ii mai faca rau vecinei!!:ok:
Acum, juridiceste vorbind, nu veti gasi in mod explicit sintagma ca vecinii nu trebuie sa umble in slipi in fata vecinelor, insa daca se va gasi vreun politist mai zelos, v-ar putea incadra undeva, in L.61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
Intr-o curte comuna sotul dv. trebuie sa se comporte ca si pe strada, adica sa fie imbracat decent.
O fi gluma, dar e o gluma serioasa! Ar trebui sa va intrebati intai daca dv. v-ar placea sa se plimbe un burtos sau un pielos in slip prin curtea comuna(?!)
Ideea e ca "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
atentie Elga! Nu-l cunoastem pe domnul, astfel incat exemple precum ';burtos" sau "pielos" sunt la fel de nepotrivite ca si purtatul slipului in curtea comuna.:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Doinita Stingaciu, Avocat
Am intrebat, la modul principial, daca utilizatoarei i-ar placea.....sa vada un prezumtiv burtos sau pielos..... Asta nu inseamna ca sotul asa ar arata, dar chiar si daca ar fi Adonis, tot nu e "frumos" sa umble dezbracat asa....in slip in curtea comuna.
Sper ca la dv. in bloc nu umbla lumea pe holuri in costume de baie sau nu locuiti la bloc sau ...umbla?....
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii! pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Am un vecin care mi s-a plans ca reclama la Primarie faptul ca am ciinii liberi in gradina unde imi pazesc stupii.Nimeni nu are gardul reparat ... (vezi toată discuția)
Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2008: avocat in blugi Gabriela Mihai Gabriela Mihai Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii. Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)