avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... neintelegeri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

neintelegeri

Exista vre-o lege care reglementeaza imbracamintea intr-o curte comuna?
Construim o extindere la apartament si sotul lucreaza in slip de baie si avem o vecina care tot ii face observatie sa se imbrace ca nu e obligata sa il vada in ”curul gol”desi e in slip si nu se plimba prin fata apartamentului ei. De ce trebuie sa se iute la el daca nu-i convine?
Tot a amenintat ca cheama politia daca nu se imbraca.
Ce ar putea sa faca politia?
Sa-i dea amenda?
Pentru ca initiatoarea topicului intreaba daca exista ""o lege...", eu cred ca este legea bunului simt, al celor 7 ani de-acasa...
Si-atunci cand iesi din apartament sa duci gunoiul, sa aranjezi gradina, trebuie sa fii imbracat normal. slipul sau costumul de baie este pentru strand, pentru plaja, pentru mare si nu pentru a lucra pe santier.
Dar in peisajul romanesc mai vezi, e adevarat tot mai rar, cate o persoana care sta la rand la finante, la banca, la primarie, in pantaloni pana la genuchi shifonati, cu pete de transpiratie si cu bustul aproape gol.
Eu cred ca este, in primul rand, lipsa de respect fata de sine si-apoi fata de semeni sa dormi imbracat in pijam si-afara sa iesi doar cu ce ai avut sub pijama.
Dar nu sunt deacord cu expresia "burtosi'' sau "pielos"...

Da sunt deacord cu D-na av.sdianaviolina ca un politist mai zelos poate sa-i incheie un p-v de constatare si sactionare a contraventiilor pe Legea Nr.61/1991, si dece, pentru ca curtea comuna poate fi interpretata ca "domeniul public", intra in curte si alte persoane innafara celor care locuiesc in locuintele respective.. Am intalnit o astfel de jurisprudenta...:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Manole Dumitru, utilizator
Multumesc pentru sfaturi.
Intr-adevar sotul nu este deloc ”burtos” dar sapa o groapa pentru caminul de apa si il incomudau pantalonii, plus ca era undeva la 15 merti de intrarea vecinei si dupa coltul casei, deci daca nu venea sa se iute intentionat nici nu l-al fi observat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii! pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Am un vecin care mi s-a plans ca reclama la Primarie faptul ca am ciinii liberi in gradina unde imi pazesc stupii.Nimeni nu are gardul reparat ... (vezi toată discuția)
Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2008: avocat in blugi Gabriela Mihai Gabriela Mihai Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii. Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)