avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... si institutiile de invatamant percep taxa ptr ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

si institutiile de invatamant percep taxa ptr adeverinte, precum medicii?

Buna ziua!
Am cerut la lioceul unde invata fiica mea, o adeverinta ptr a'mi servi la tribunal,pentru pensia alimentara.
Mi s'au cerut bani ptr aceasta adeverinta,este ceva firesc?
Mie mi se pare o aberatie, dar poate #-o doar mi se pare #-o
Poate cineva sa ma lamureasca?
Fiica mea implineste 18 ani vara aceasta , insa este eleva si intra in clasa a 12-a
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 22:28, 21 Iunie 2011
Este ilegal. Eliberarea adeverintelor care atesta calitatea de elev/student nu pot fi taxate.
asa m'am gandit si eu
i s'a cerut 1 leu nu e mult,dar de ce sa se perceapa taxa?
1 leu sau 10 bani? Ca in a doua situatie nu e taxa, e contravaloarea hartiei. :sorry:
1 leu ron (10 000 lei rol)
No comment! :">

Alte discuții în legătură

Bani la scoala tivanis tivanis este legal sa se ceara elevilor bani la scoala ? de ex. fondul scolii,fondul clasei,diferite manuale si culegeri,parchet,perdele etc .Stiam de o ordonanta ... (vezi toată discuția)
Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)
Taxa legala? medicul de familie imi cere bani pentru adeverinte... Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Am o nedumerire si va rog sa ma luminati. Suntem inscrisi toata familia la acelasi medic de familie care lucreaza sub forma de S.R.L. Ce mi se pare ... (vezi toată discuția)